Un grup de joves crea el nou xat online de Girona

A principis d’any 2018 va néixer a el nou nou xat online de Girona anomenat Girona.chat, en el qual si pot accedirt a través del seu espai web https://griona.chat o a través del seu aplicatiu per a mòbil.

chat online de girona

El xat és totalment Gratuit i està pensat per a que tots els Gironins i Gironines que vulguin es posin en contacte per a parlar i quedar per a qualsevol tema.

Els seus creadors un grup de joves de Girona ens comenten que des de que va deseperèixer el xat de Terra, a internet no es trobaba cap espai de xat destinat esplícitament per als usuaris de Girona que volen xatejar entre ells i conèixer a gent de la zona i en català.

girona

El xat està obert 24h 365 dies a la setmana i si pot accedir de forma anònima sense necessitat de registre. Aquesta és una de les parts i atractius principals del web segons en s comenten els seus creadors. Conservar l’anonimat en un xat és un dels esquers principals per els usuaris. A més dins del xat e spoden compartir i imatges inclús iniciar video-trucades sense cost.